Productieproces Maril Sloep

Vacature: Polyester Spuiter luxe sloepen (NH, Zwaag)

Word jij onze nieuwe collega?

Productieproces Maril Sloep

Vacaturebeschrijving

Uren per week: fulltime

Locatie: Zwaag, Noord Holland

Ben jij op zoek naar een prachtige fulltime baan voor langere tijd en wil jij samen met een enthousiast team werken aan de mooiste sloepen? Solliciteer dan direct als polyester spuiter luxe sloepen.

Aquatec Industries is de grootste sloepenbouwer van Nederland, wij bieden voor iedere watersportliefhebber wat wils. Wie op zoek is naar een echte Hollande sloep of cruiser is bij Aquatec op het juiste adres. De boten worden volledig in Nederland ontworpen en in eigen huis gebouwd. Ter uitbereiding van het team in Zwaag zijn wij op zoek naar een polyester spuiter.

Wat ga je doen?

Op de werf in Zwaag worden sloepen van 5,5 tot 11 meter lang geproduceerd. Als polyester spuiter zorg jij ervoor dat er een coating van gelcoat of glas/hars over de product-mallen wordt gespoten zodat de casco sloepen verder kunnen worden afgewerkt.

Kortom, als polyester spuiter voor luxe sloepen;

  • Doe je de voorbewerking;
  • Spuit je de sloepen met gelcoat of glas/hars;
  • Controleer je de kwaliteit.

Wie zoeken wij?

Voor de functie van polyester spuiter zoeken wij iemand die kennis heeft van polyesterverwerking.  Daarnaast ben jij gemotiveerd, hou je van mooie producten maken en kun je snel beginnen.

Wat bieden wij?

Elke dag werk je in een team met enthousiaste collega’s. Een prachtige fulltime baan voor langere tijd binnen een innovatief en toonaangevend bedrijf. De mogelijkheid om met de mooiste producten te werken en bij te dragen aan topkwaliteit sloepen en kajuitboten.

Wil je meer informatie?

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team of heb je vragen over de functie? Mail dan je sollicitatie met CV naar administratie@aquatec.frl.

Kom jij bij ons werken?

Neem contact met ons op of stuur je CV naar administratie@aquatec.frl

productie Maril