Maril 625

Over Maril

Kwaliteit sloepen sinds 1997

Maril sloepen; een klassiek ontwerp met een moderne finishing touch. Met de vele uitvoeringen die Maril aanbiedt is er een sloep naar ieders wens. Al sinds 1997 is Maril één van de meest geliefde sloepenmerken dankzij haar sublieme vaareigenschappen, optimaal comfort en hoge kwaliteit.

werken bij Maril

Productieproces

Maril sloepen zijn een 100% Nederlands product. Wij geven u graag een inkijk op onze werf. Bekijk het productieproces stap voor stap aan de hand van foto’s.

Productieproces Maril

Maril 7NXT

Elektrisch varen

Een elektrisch aangedreven sloep maakt uw sloep vernieuwend, toekomstbestendig en interessant voor elk vaargebied. Lees hier meer:

Elektrisch varen

Maril 880

Maril Dealers

Maril heeft naast haar eigen verkoop in Woudsend een landelijk dekkend dealer netwerk. Zorgvuldig geselecteerd voor de beste service. Bekijk de kaart via de link.

Maril dealers

Maril 725 sloep

Geschiedenis

De geschiedenis van Maril begint in 1997 in Koudum onder de naam Maril Boats. De twee oprichters hebben deze naam afgeleid van de namen van hun oudste kinderen, MAR(k) en IL(se).

Geschiedenis van Maril

Maril 625

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen over onze sloepen en services. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u altijd contact opnemen via de contact pagina.

Veelgestelde vragen

360 graden Aquatec industries woudsend

Neem digitaal een kijkje in onze waterloods

Loop door onze waterloods en werkplaats via onze 360 graden tour.