Productieproces Maril Sloep

Vacature: Polyester Bewerker luxe sloepen (NH, Zwaag)

Word jij onze nieuwe collega?

Productieproces Maril Sloep

Vacaturebeschrijving

Uren per week: fulltime

Locatie: Zwaag, Noord Holland

Aquatec Industries is de grootste sloepenbouwer van Nederland, wij bieden voor iedere watersportliefhebber wat wils. Wie op zoek is naar een echte Hollande sloep of cruiser is bij Aquatec op het juiste adres. De boten worden volledig in Nederland ontworpen en in eigen huis gebouwd. Ter uitbereiding van het team in Zwaag zijn wij op zoek naar een polyester bewerker.

Wat ga je doen?

Op de werf in Zwaag worden sloepen van 5,5 tot 11 lang geproduceerd. Als polyester bewerker werk je de casco sloepen die net gespoten zijn af. Hierbij coat je de sloep, bewerk je het polyester, slijp je de boot, polijst je de boot en werk je deze af door het poetsen van de sloep.

Kortom als polyester bewerker:

  • Coat je de casco’s van de sloepen;
  • Bewerk je het polyester door te slijpen;
  • Inbouwen van verstevigingen voor fundatie en boegschroeftunnel
  • Polijst je de boot glad;

Wie zoeken wij?

Voor de functie van polyester bewerker zoeken wij iemand die kennis heeft van polyester en het afwerken van polyester, of die hiervoor opgeleid wil worden. Daarnaast ben jij gemotiveerd, hou je van mooie producten maken en kun je snel beginnen.

Wat bieden wij?

Elke dag werk je in een team met enthousiaste collega’s. Een prachtige fulltime baan voor langere tijd binnen een innovatief en toonaangevend bedrijf. De mogelijkheid om met de mooiste producten te werken en bij te dragen aan topkwaliteit sloepen en kajuitboten.

Wil je meer informatie?

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team of heb je vragen over de functie? Mail dan je sollicitatie met CV naar administratie@aquatec.frl.

Kom jij bij ons werken?

Neem contact met ons op of stuur je CV naar administratie@aquatec.frl

productie Maril