Nu ook hybride aandrijving in uw Maril

Ontdek de toekomst van varen met onze hybride mogelijkheden

Het beste van twee werelden

Wij introduceren onze oplossing voor hybride varen. Bij hybride varen krijgt u het beste van twee werelden: de kracht van een dieselmotor en de stilte en duurzaamheid van elektrische aandrijving.

Het Hybride pakket is zeer geavanceerd en uniek in de markt. Het pakket is in samenwerking met Water World Electronics speciaal voor Maril ontwikkeld.

Een optimale samenwerking tussen diesel en elektrisch

Ons hybride systeem is ontworpen om naadloos te schakelen tussen diesel- en elektrische varen, waardoor u zowel op hogere snelheden als in rustige wateren kunt profiteren van optimale efficiëntie.

De speciale in eigen huis ontwikkelde motorcontroller zorgt dat uw accu optimaal wordt geladen zonder dat dit ten koste gaat van het verbruik en de prestaties van de dieselmotor. Het resultaat? Een samensmelting van de vertrouwde kracht van een dieselmotor met de duurzaamheid van elektrische aandrijving.

Stil en Comfortabel Varen

Ervaar de serene rust van hybride varen. Dankzij de elektrische aandrijving geniet u van een fluisterstille voortstuwing, waardoor uw vaarervaring nog plezieriger wordt. Geen motorgeluiden, alleen het rustgevende geluid van kabbelend water. En dat met de zekerheid dat u altijd kunt terug vallen op uw diesel aandrijving.

Ontdek de voordelen van hybride varen. Kom langs op onze werf en ervaar de toekomst van duurzaam en comfortabel varen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u kunt profiteren van deze innovatieve technologieën. Vaar slim, vaar hybride!

Laden terwijl u vaart

Tot drie uur varen op elektrisch aandrijving

Leverbaar met bluetooth module voor IOS app

Plug and Play systeem

Beschikbaar voor bijna alle modellen (vraag naar de mogelijkheden)